جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

ویزای استارتاپ چیست؟ | چگونه آن را دریافت کنیم؟

ورود به دنیای کارآفرینی می‌تواند یک انتخاب سخت و دلهره‌آور باشد. اما برای بسیاری از صاحبان مشاغل از سراسر جهان، یک مانع بزرگ بر سر راه آنها وجود دارد. این مانع نحوه فعالیت کسب‌وکار اشخاص در کشورهای دیگر است که امروزه به لطف ویزای استارتاپ، این مشکل به طور کامل رفع شده است. در این مقاله به‌صورت کامل به فرایند دریافت ویزای استارتاپ می‌پردازیم و آن را به‌صورت کامل برای شما شرح می‌دهیم.

پخش ویدیو
نفر با ویکو در بهترین دانشگاه های جهان موفق به تحصیل شدند.
0 +
لیست محتوا

معرفی ویزا و اقامت از طریق استارتاپ

ویزای استارتاپ امروزه یکی از راه‌حل‌های کارآفرینان برای ایجاد مشاغل مختلف در کشورهای سراسر دنیا شده است. شما با داشتن این ویزا می‌توانید در کشور موردعلاقه خود شغل موردنظر خود را ایجاد کنید.

شرایط و قوانین دریافت ویزای استارتاپ در یک نگاه

تا اینجای مقاله با ویزای استارتاپی آشنا شدید و مزایای آن را درک کرده‌اید، پس حتماً برای شما هم سؤال ایجاد شده است که آیا شما هم واجد شرایط برای دریافت ویزای استارتاپ هستید یا خیر؟ در ادامه به‌صورت دقیق به شرایط دریافت این ویزا می‌پردازیم.

دریافت ویزای استارتاپ می‌تواند فرصتی هیجان‌انگیز برای کارآفرینانی باشد که به دنبال ایجاد کسب‌وکار خود در یک کشور خارجی هستند؛ بااین‌حال، مهم است که قبل از ورود به فرایند درخواست، شرایط خود را به‌صورت کامل بسنجید.

اکثر کشورها نیاز دارند که متقاضیان یک ایده تجاری بلندمدت و نوآورانه داشته باشند. استارتاپ شما باید چیزی منحصربه‌فرد ارائه دهد و پتانسیل رشد و مقیاس‌پذیری را با شرایط کشور موردنظر داشته باشد. این ویژگی معمولاً از طریق طرح‌های تجاری دقیق، تحقیقات بازار و اثبات مفهوم ارزیابی می‌شود.

سرمایه گذاری اقتصادی

کارآفرینی و اقتصاد محلی

شما باید توانایی خود را برای مشارکت مثبت در اقتصاد محلی نشان دهید. اکثر کشورها می‌خواهند مواردی از ایجاد شغل یا فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کشور خود ببینند. ارائه حمایت‌های مالی دریافت شده یا نامه‌های پشتیبانی از سرمایه‌گذاران می‌تواند به تقویت پرونده شما کمک کند.
علاوه بر این، بسیاری از کشورها معیارهای خاصی را در رابطه‌ با منابع مالی اعمال می‌کنند. ممکن است از شما خواسته شود که نشان دهید سرمایه کافی را از سرمایه‌گذاران معتبر تأمین کرده‌اید یا به منابع مالی لازم برای راه‌اندازی و حفظ استارتاپ خود دسترسی دارید.
علاوه بر این، برخی از حوزه‌های قضایی ممکن است صلاحیت‌های شخصی مانند سوابق تحصیلی یا تجربه کاری مرتبط در زمینه‌های کارآفرینی را ارزیابی کنند. اینها اغلب به‌عنوان شاخص‌هایی از توانایی و تعهد یک فرد در ایجاد سرمایه‌گذاری‌های موفق استفاده می‌شود.
شایان‌ذکر است که شرایط واجد شرایط بودن بین کشورهایی که ویزای استارتاپ ارائه می‌دهند متفاوت است، بنابراین تحقیقات کامل قبل از شروع فرایند درخواست بسیار مهم است. با اطمینان از رعایت تمام معیارهای لازم از قبل، شانس خود را برای تضمین این فرصت ارزشمند افزایش می‌دهید.

لیست کشورهایی که میشود با ویزای استارتاپ به آنها مهاجرت کرد

پرچم کانادا

ویزای استارتاپ کانادا

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی

پرچم هلند

ویزای استارتاپ هلند

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگ

پرچم فنلاند

ویزای استارتاپ فنلاند

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید

پرچم اتریش

ویزای استارتاپ اتریش

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی

de circle 01

ویزای استارتاپ آلمان

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی

download

ویزای استارتاپ فرانسه

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی

مراحل دریافت ویزا

مراحل دریافت ویزای استارتاپ

درخواست ویزا استارتاپ

فرایند درخواست

فرایند درخواست ویزای استارتاپ گام مهمی برای تبدیل رؤیاهای کارآفرینی شما به واقعیت است. ممکن است در ابتدای کار مقداری سخت به نظر برسد، اما با راهنمایی و آماده‌سازی صحیح، می‌توانید با موفقیت از آن عبور کنید.

شما باید شرایط خاص برنامه ویزای استارتاپ را در کشوری که می‌خواهید برای آن درخواست دهید کاملاً تحقیق و درک کنید. هر کشوری معیارهای خاص خود را دارد که کارآفرینان باید آنها را رعایت کنند. این موارد می‌تواند شامل داشتن یک طرح تجاری قابل‌اجرا، نشان‌دادن ثبات مالی یا اثبات اینکه استارتاپ شما به اقتصاد محلی کمک می‌کند، باشد.

تکمیل برگه درخواست ویزای استارتاپ

هنگامی که تمام مدارک و شواهد لازم را جمع‌آوری کردید، نوبت به تکمیل برگه درخواست ویزای استارتاپ می‌رسد. مطمئن شوید که اطلاعات دقیقی در مورد خودتان و همچنین سرمایه‌گذاری تجاری خود ارائه می‌دهید. هرگونه ناهماهنگی یا گم‌شدن اطلاعات ممکن است شانس تأییدشدن شما را به خطر بیندازد.

Visa Application
مصاحبه

مصاحبه یا سخنرانی

پس از ارسال درخواست خود، ممکن است مراحل دیگری مانند مصاحبه یا سخنرانی وجود داشته باشد که در آن فرصتی خواهید داشت تا مهارت‌های کارآفرینی خود را به نمایش بگذارید و مقامات مهاجرت را در مورد ارزشی که استارتاپ شما به ارمغان می‌آورد متقاعد کنید.

برای دریافت ویزای استارتاپ باید مدت زمانی را منتظر دریافت ویزا بمانید و بسته به کشوری که درخواست می‌دهید ممکن است به دلیل تراکم زیاد درخواست‌ها فرایند ثبت ویزای شما مقداری طول بکشد.

هنگام درخواست ویزا نیاز دارید که با وکلای برتر در حوزه مهاجرت گفت‌وگو و مشاوره داشته باشید تا بتوانید در کمترین زمان ممکن ویزای خود را ثبت کنید و بتوانید در کشور مدنظر خود اقدام به فعالیت کنید.

مزایا و معایب ویزای استارتاپ

بررسی مزایا و معایب ویزای استارتاپ برای کسانی که هنوز تصمیم قطعی نگرفته اند.

مزایای ویزای استارتاپ برای کارآفرینان

ورود به دنیای استارت‌آپ‌ها کار ساده‌ای نیست، به‌خصوص زمانی که می‌خواهید آن را در یک کشور خارجی انجام دهید. در این زمان اهمیت استفاده از ویزای استارتاپ مشخص می‌شود. این ویزا می‌تواند به‌صورت کامل محدودیت‌های کارآفرینان را از سر راهشان بردارد.

مشکلات سر راه دریافت ویزای استارتاپ

موانع دریافت ویزای استارتاپ می‌تواند متعدد و تا حدودی دست‌وپاگیر باشند. فرایند درخواست به‌خودی‌خود می‌تواند پیچیده و وقت‌گیر باشد و مستلزم مستندات گسترده و اثبات دوام کسب‌وکار باشد. علاوه بر این، معیارهای واجد شرایط بودن برای ویزای استارتاپ ممکن است از کشوری به کشور دیگر متفاوت باشد، و کارآفرینان را برای دریافت ویزا باتوجه‌به شرایط دشوار می‌کند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت از طریق استارتاپ ​

باید مدارکی را که برای درخواست ویزای استارتاپ لازم است تهیه و ارائه دهید. این مدارک بسته به کشور مقصد متفاوت است؛ اما به‌طورکلی شامل موارد زیر می‌شود:

  • فرم درخواست ویزا
  • پاسپورت معتبر
  • عکس رنگی با اندازه و قوانین مشخص
  • نامه تأییدیه از سازمان حمایت‌کننده
  • بیزینس پلن
  • مدارک مالی
  • مدرک زبان در صورت لزوم
  • بیمه سلامت
  • رزومه شخصی و تحصیلی در صورت لزوم
مدارک لازم برای ویزا

تمکن مالی و هزینه مورد نیاز برای ویزای استارتاپ

تعداد اعضای خانوادههزینه مورد نیاز جهت اثبات مالی  به دلار
1 نفر1000 $
2 نفر3000 $
3 نفر4000 $
4 نفر5000 $
5 نفر6000 $
خدمات استارتاپی ویکو

خدمات موسسه مهاجرتی ویکو در پرونده های استارتاپ

  • توسعه و پروراندن ایده تجاری 
  • نوشتن بیزینس پلن حرفه ای 
  • ارائه طرح تجاری و عملی کردن ایده 
  • جمع آوری دقیق مدارک و ارسال پرونده
  • مکاتبه با انکوباتورها برای دریافت حمایت نامه مالی 
  • دریافت اقامت دائم تحت برنامه استارتاپ

سوالات متداول درمورد دریافت مهاجرت ویزای استارتاپ

مهاجرت از طریق استارت‌آپ به این معناست که افراد دارای ایده های خلاقانه و جدید بتوانند با جذب سرمایه گذار خارجی، کسب و کار خود را راه اندازی کنند.

آلمان، ژاپن، آمریکا، انگلیس، کانادا، سوئد، کره جنوبی، استرالیا و دانمارک جزو 9 کشور برتر جهان از نظر کارآفرینی هستند.

یکی از مزیت های استارت آپ، سودآوری بالای شرکت پس از راه اندازی است.

متقاضی باید یک مدیر ارشد با شغل فعال باشد. متقاضی باید دارای آیلتس 5 جنرال باشد. داشتن سرمایه کافی برای ماندن در کشور مربوطه به مدت یک سال. شرکت باید تاییدیه ای از یک موسسه سرمایه گذار تعیین شده داشته باشد.

ارزیابی شرایط مهاجرتی شما با مشاوران حرفه‌ای و متخصص ما

شرایط مهاجرتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *