دانمارک یکی از کشورهای اروپایی و عضو شینگن میباشد؛ که مردم آن از سطح رفاه و شادمانی بسیار بالایی نسبت به سایر کشورها برخوردار میباشند. به همین دلیل است که بسیاری از افراد که قصد مهاجرت دارند، این کشور را بهعنوان مقصد خود انتخاب مینمایند. این محتوا بهمنظور آشنایی با شرایط اخذ ویزای دانمارک، نگارش شده است.
نکات حائز اهمیت در رابطه یا شرایط اخذ ویزای دانمارک
یکی از نکات حائز اهمیت در رابطه با شرایط اخذ ویزای دانمارک این است که شما بدون داشتن دعوتنامه نمیتوانید به این کشور مهاجرت نمایید؛ بنابراین ارائه دعوتنامه یکی از مهمترین واصلیترین شرایط اخذ ویزای دانمارک میباشد. در برخی از مواقع سفارت این کشور ممکن است وقت کافی برای مصاحبه با شما را نداشته باشد. در این صورت میتوانید به دفتر کارگزاری مراجعه نموده و مدارک خود را تحویل دهید. پس از انجام مراحل اداری حدود دو تا سه هفته طول میکشد تا نتیجه درخواست ویزای شما صادر شود. در صورت تائید درخواست میتوانید برای دریافت ویزا اقدام نمایید.
مدارک و شرایط اخذ ویزای دانمارک
همانطور که گفته شد ارائه دعوتنامه از اصلیترین شرایط دریافت این ویزا است؛ اما از دیگر شرایط اخذ ویزای دانمارک میتوان به ارائه گردش حساب است. البته این گردش حساب تنها بهمنظور بررسی میزان واریز و برداشت شما از حساب بررسی میشود. هرچه تعداد تراکنشهای شما بیشتر باشد، امکان اخذ ویزای شما بیشتر خواهد بود. همچنین برای اینکه بتوانید ویزای این کشور را دریافت نمایید، باید تمکن مالی خود را اثبات کنید. معقول و مناسبترین میزان تمکن مالی برای هر فرد 70 تا 100 میلیون تومان در نظر گرفته میشود که به یورو صادر میگردد. تأییدیه تمکن مالی شما باید توسط مدیر شعبه صادرکننده مهر و امضا شود. همچنین مدارک موردنیاز جهت دریافت ویزای دانمارک نیز به شرح زیر میباشند.
- برگه مشخصکننده تعیین وقت سفارت
- اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه آن ها
- ارائه فرم درخواست ویزای این کشور
- اصل تمامی اسناد ملکی به همراه ترجمه آن ها
- ارائه اصل و همچنین ترجمه سند ازدواج در صورت متأهل بودن
- دعوتنامه صادرشده
- واچر هتل
- ارائه بلیت رفتوبرگشت
- ارائه گردش حساب سهماهه و همچنین تمکن مالی تائید شده
- بیمه مسافرتی که حداقل پوشش آن باید 30 هزار یورو در نظر گرفتهشده باشد.
در صورتی که هرکدام از موارد زیر رخ دهد، ویزای این کشور برگشت خواهد خورد:
- عدم ارائه دعوتنامه
- ارائه نمودن مدارک جعلی و اثبات هویت دروغین
- ارائه بیمهنامه مسافرتی نامعتبر
- عدم توانایی در قانع نمودن افسران ویزا، در رابطه باهدف سفر به این کشور
- ناتوانی در پرداخت نمودن هزینههای اقامتی این کشور
نکته: در صورت ریجکت شدن درخواست ویزای دانمارک، میتوانید اعتراض خود را بهصورت ایمیل و یا نامه به سفارت دانمارک تحویل دهید. بااینوجود امکان رفع ری جکت ویزا وجود ندارد؛ اما پس از گذشت شش ماه میتوانید نواقص پرونده خود را مجدد صادر نموده و برای درخواست ویزا اقدام نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به وب سایت گروه مهاجرتی ویکو مراجعه فرمایید.